افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

آیا تلگرام رفع فیلتر می‌شود؟

آیا تلگرام رفع فیلتر می‌شود؟ رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در خصوص احتمال رفع فیلتر تلگرام توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جواد کولیوند، در خصوص آخرین تصمیم‌ها برای برگزاری الکترونیکی انتخابات گفت: این موضوع باید توسط شورای نگهبان تأیید شود، الان تمام فرآیند انتخابات به جز اخذ و تجمیع رأی الکترونیکی است.

 

کولیوند افزود: وزارت کشور در این خصوص با شورای نگهبان ارتباط گرفته و منتظر نتیجه نهایی هستیم.

 

وی خاطرنشان کرد: سخت افزار و نرم افزارهای لازم برای الکترونیکی شدن کامل انتخابات آماده شده و وزارت کشور با بخش آی‌تی شورای نگهبان هم مراوداتی داشته است، امیدواریم دو موضوع اخذ و تجمیع رأی هم نهایی و تمام فرآیند الکترونیکی شود.

 

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه در صورت الکترونیکی شدن اخذ رأی، مشکل افرادی که هنوز کارت‌ ملی هوشمند خود را علی‌رغم ثبت‌نام دریافت نکرده‌اند چگونه حل خواهد شد هم اعلام کرد: برای رأی دادن به صورت الکترونیکی شماره ملی مهم است ولی پیگیری‌هایی در خصوص کارت ملی هوشمند انجام داده‌ایم و با ثبت احوال هم جلسه داشتیم و از محدودیت‌های آنان مطلع شدیم و در حال پیگیری برای رفع مشکل هستیم.

 

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در خصوص احتمال رفع فیلتر تلگرام با توجه به اتفاقات اخیر در ارتباط با این پیامرسان هم گفت: فعلاً این احتمال وجود ندارد، بحثی هم در خصوص تلگرام مطرح نشده و مسدود است و فعلاً کاری نمی‌توان کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار